Brynäs IF

711067 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2201667

Sv: A propósito de nada
Skiter ganska fullständigt i om vi får reklam på dräkten eller inte. Det viktigaste är att det inte blir ett ännu större minus i finanserna.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Brynäs som förening blir ju totalt lynchade från alla håll och kanter, media inte minst som i princip hänger ut klubben som en våktäcktsförening trots att det är 2 svin som på sin fritid misstänkts för dessa vidriga brott!

FYFAN SÄGER JAG!!!
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Nu uttalar sig Gävle kommuns ordförande i radio att det finns "attitydproblem" och en "machokultur" in Brynäs herrlag.

Två spelares beteende kan alltså göra att alla andra spelare och ledare inom Brynäs kollektivt kan anses vara "guilty by association".

Alla snackar om machokultur.
Utan att ha en aning om vad som hänt i något av fallen, så antar jag att personer som håller sig nyktra ytterst sällan sätter sig i dylika situationer.

Det kanske mer ska talas om att det finns en osund alkoholkultur. Och att elitidrottare som vill bli så bra som möjligt inte bör röra alkohol tills de avslutar karriären.

Tror inte seriösa skidåkare, skidskyttar och andra individuella idrottare använder alkohol i särskilt stor utsträckning. De har ingen annan än de själva som kan prestera.

Nyktra idrottsmän (människor över huvud taget) tappar ytterst sällan omdömet så att de hamnar i såna här situationer. Så det är nog där det ska börjas.
Kommentera