Brynäs IF

713200 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2202061

Sv: A propósito de nada
#33: Enig! Sen blir det upp till årsmötet att bestämma vilka namn som ska in. Följden om den nya grupperingen vinner så bör väl valberedningen avgå?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Mickis: OM vissa i styrelsen inte ställer sina platser till förfogande kan de inte röstas bort av årsmötet, (om jag förstår stadgarna rätt). Sker det ändå blir det, med avsaknad av ett bättre ord, revolution. Då kan det ta lång tid innan vi får ordning i föreningen. Demokrati är inte lätt.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Mickis: Alltså jag är helt för att styrelsen byts ut men hur vet vi att denna styrelse kommer göra ett bättre jobb? Jag är riktigt orolig att vi fortsatt kommer köra på i gamla spår med denna styrelse och att detta bara blir ett sätt för gamla styrelsemedlemmar och personer med Brynäsanknytning som blivit utrensade tidigare att få komma tillbaka in i finrummet igen. Lite som att plocka tillbaka Sundlöv som sportchef ytterligare en gång... Ingen annan som är orolig för det?
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Kommer Hansa tillbaka in i Brynäs så skulle jag inte bli förvånad om Strumpan får nån roll i Brynäs, tränare eller sportchef.
Kommentera