Brynäs IF

709865 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2202065

Sv: A propósito de nada
Mickis: Alltså jag är helt för att styrelsen byts ut men hur vet vi att denna styrelse kommer göra ett bättre jobb? Jag är riktigt orolig att vi fortsatt kommer köra på i gamla spår med denna styrelse och att detta bara blir ett sätt för gamla styrelsemedlemmar och personer med Brynäsanknytning som blivit utrensade tidigare att få komma tillbaka in i finrummet igen. Lite som att plocka tillbaka Sundlöv som sportchef ytterligare en gång... Ingen annan som är orolig för det?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Retse: Det kan man ju aldrig veta helt säkert. Men dom flesta är ju väldigt erfarna och kompetenta. Nästan alla har också någon form av koppling till klubben sedan tidigare som partner/sponsor eller direkt arbete i klubben.
Kan hända att styrelsen är lite svag på dom kvinnliga kandidaterna, eller så är det bara min okunskap. Kan vara kompetenta personer som inte har dom högsta posterna i arbetslivet.

Hans-Göran måste kunna ge en väldigt bra stöd till en ny klubbdirektör när denne kommer in med tanke på det jobb den personen har att göra med alla nya tillsättningar. Det finns inte tid för att gå runt och vara ny och lära känna organisationen i tre månader.

Slut upp bakom det här nu alla medlemmar!
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Pelle Hånberg tror jag skulle kunna vara rätt person att leda Brynäs i båset nästa år.
Alltid gillat hans stil.
Ser människan och personen mer än spelaren, precis vad människor med stukat självförtroende behöver.
Kommentera