Brynäs IF

713200 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2202584

Sv: A propósito de nada
honken21: Intressant fråga!!! Den skulle vara fin att ställa direkt till Sanny live. Påminner lite om när man handlar aktier, j-vligt lätt i efterhand. Skål o trevlig helg.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Honken72: jag kan tycka personligen att han inte skulle ha spelat. Men frågan är inte solklar. "Oskyldig tills motsatsen bevisats" är en viktig ordning. Jag kan se varför Brynäs hamnade där. För mig är det mer en politisk åsikt att man hellre ska ta det eventuella offrets parti när man som i det här fallet blir tvungen att "chansa". För även att ställa honom åt sidan hade varit en "chansning", isåfall, om man ens ska prata i termer om chansa. Faktan på bordet vid den tidpunkten var att han var polisanmäld men inte delgiven misstanke. Polisanmäld kan vem som helst bli för vad som helst, om man ser krasst på det. Komplext moraliskt dilemma. Tycker det är hårt att Brynäs IF ska bli så smutskastade för det.

Till det positiva: Gillar de senaste rubrikerna och bilderna med personerna som träder fram och vill driva Brynäs framåt. Härligt. Rensning. Nya tag. Jag hade gärna sett en kvinnlig klubbdirektör. Kvinnlig ordförande också, för den delen. Det skulle vara ett väldigt snyggt strategiskt drag, och bra för Brynäs, ur flera avseenden.
Kommentera