Brynäs IF

715387 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2203519

Sv: A propósito de nada
Axle San:Varför skulle han nödvändigtvis skoja? Efter allt som Brynäs smutsat ned kring sig själv så är det fullt rimligt. Ditt svar personifierar föreningens självbild. Ingen ska/kan tycka illa om oss. Ingen ska hålla andra före oss. Då blir vi stötta och sårade...
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
ellis: ”vi”? Varför använder du vi som synonym för Brynäs?
Kommentera

Sv: A propósito de nada
ellis: vi behöver inte han någon korpulent agitator som häller på mer bensin på elden. Vi har tillräckligt sådan i egna lägret. Om de hänger här så bör de uppföra sig och diskutera sakligt. Om jag skriver i något annat form så håller jag go ton annars blir det inte bra!
Men idag är alla skrivbordskrigare!
Visst alla gör fel och med facit i hand som det är nu så gick det fel. Men det är fortfarande inte Brynäs som har gjort något brottsligt utan det är två personer.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
ellis: Vi är ju en stor del av hela hockey-Sveriges DNA och vi är verkligen viktiga för SHL då det inte är så många klassiska lag kvar. Vi må vara nedsmutsade och i brygga men vi skall inte förringa oss själva och den enorma betydelse vi har för SHL och svensk hockey.
Trots SM finaler och kvalfinaler så har blickarna varit på oss och det är ett bevis på hur stort intresset för Brynäs IF är.
Kommentera