Brynäs IF

713127 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2204415

Sv: A propósito de nada
Lemp: Var hittar du den slutsatsen?

Jag hoppas bara att föreningen har mer på fötterna än det där när man avlönar 5 anställda för att driva En bra start. Om det är Unicef och En bra start som gör att Brynäs håller näsan ovanför vattenytan blir jag skraj på riktigt.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Mattson: Spola UNICEF. Är ett samarbete inte starkare än såhär kan de driva in sina pengar på annat håll
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Mattson:

”Utifrån är det omöjligt att se mervärdet av samarbetet med Unicef. Brynäs sportsliga resultat efter samarbetet inleddes 2013 ger inget positivt samband. Inte heller En bra start har gett några synbara effekter på Brynäs representationslag.”

Vill inte lägga ord i din mun men tycker du försöker göra ett samband mellan Brynäs avsaknad av sportsliga framgångar och UNICEF/En bra start. Det är värt att komma ihåg att en bra start finansieras delvis av kommunen oxå, så Brynäs står inte med alla kostnader.

Du kan givetvis önska någon form av utvärdering där man kommer fram till hur mycket Brynäs tjänar på detta. Men tycker vi har betydligt större frågor att hantera de närmaste åren innan det blir aktuellt. Och om Brynäs sportsliga framgångar är diskussionsämnet så finns det många andra syndabockar. Brynäs lönebudget var topp tre i serien denna säsong. Är det verkligen en bra start som stoppar Brynäs?
Kommentera