Brynäs IF

710952 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2206783

Sv: A propósito de nada
Huge: Citat nedan från konsulterna och Sandlins gamla favorit Per Johan Johansson.

Varför behöver en fungerande klubb återvinna förtroendet Huge? Vad är det som ska återbyggas? Återbygger något gör man bara om något har rasat. Annars förstärker man.
Du är inne på att Brynäs är en okej fungerande förening som ska bli bättre. Men så säger dom ju inte. Utan att det är en dåligt fungerande förening som ska bli bra igen.

”Vi ska arbeta för att säkra framtidens ”hockeyfabrik” och återbygga Brynäs efter denna turbulenta tid. Vi behöver etablera en trovärdighet och ett förtroende för klubben i stort gentemot våra supportrar”
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Wesley: "Du är inne på att Brynäs är en okej fungerande förening som ska bli bättre. Men så säger dom ju inte. Utan att det är en dåligt fungerande förening som ska bli bra igen."

Om du hade haft lite läsförståelse så hade du fattat vad jag skrev som svar till Peja när det gäller konsulternas uppgift.
Där skrev jag uttryckligen att organisationen under rådande omständigheter (med avsaknad av sportchef, tränare, klubbdirektör m.m) i dagsläget trots allt fungerar så pass hjälpligt att den måste klassas som en fungerande organisation, om än inte 100%-igt fungerande.
Att förtroendet för klubben sen måste återvinnas är väl en självklarhet, även om jag utgår ifrån och är rätt säker på att konsulterna i det fallet till stor del avser det tappade förtroende som har uppstått pga de två misstänkta spelarna och deras agerande utanför isen.
Min poäng är mao att organisationen ändå klarar av att sköta det dagliga arbetet i detta turbulenta läge och att krigsrubrikerna om KAOS i föreningen, som vanligt är överdrivna påståenden från bl.a klickkåta murvlar och uppjagade fans som i vanlig ordning vill sparka allt och alla när det inte gått som man förväntat sig.
Man kan ju ex undra varför BomBom uttalar sig som han gör?
Om det nu hade varit så enormt kaos och förfall i föreningen så hade han ju bara kunna säga att han inte har tillräckligt bra insyn för att uttala sig i frågan eller nåt annat mer neutralt och intetsägande som brukligt är i liknande lägen.
Klart att det är en turbulent och ansträngande tid just nu men nåt jävla KAOS och totalt sönderfall som förmedlas, det tror jag inte på.
Sen är det väl upp till var och en att tro vad man vill, som totalt oinsatt sofftyckare går jag bara på vad jag tycker känns mest sannolikt eftersom organisationen för dagen ändå verkar fungera med hjälp av andra personer och på de poster som är vakanta och som man är i färd med att tillsätta.
Kommentera