Brynäs IF

705155 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2210500

Sv: A propósito de nada
Axle San: Nåja, det var ett medlemsmöte. Men nog hade det varit bra med någon från styrelsen närvarande då man hänvisade till styrelsen när man inte kunde svara.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
magr: De stackars konsulterna fick klä skott för all misskötsel av föreningen. Varför föreningen satte uppe ett medlemsmöte där konsulterna skulle berätta om det kommersiella arbetet utan att kunna berätta varken handlingsplan eller ekonomi är obegripligt (inte deras fel).
Lite luddiga svar på deras uppdragsbeskrivning men det framgick senare att den gått ifrån stötta a-laget, bygga handlingsplan till att ta fram kravprofil och rekrytera KD.
(Handlingsplanen skulle ha implementerats av KD som nu är vakant). Visst kritik mot stuprörstänk inom organisationen samt dålig uppstyrning mellan styrelse och ledning (trots att det uppenbarligen finns ett styrelseproffs i Brynäs nuvarande styrelse enl artikel i GD nyligen…).

Om det inte var tydligt innan så blev det väldigt tydligt i samband mötet att HELA styrelsen måste avgå om förtroendetkrisen skall lösas.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
magr: Pinsamt dåligt uppstyrt av Brynäs ... igen, så inget kommer bli bättre innan ALLA i styrelsen är utbytta till personer som förstår sin roll och inte gömmer sig. Att nuvarande ledande konsulter ens accepterar ha ett möte utan styrelserepresentanter när man i förväg vet att frågor rörande styrelsens ansvar och agerande kommer känns märkligt. Så hade ett vinstdrivande företag i blåsväder inte kunnat agera utan konsekvenser.
Kommentera