Brynäs IF

713722 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2214998

Sv: A propósito de nada
Om spelare och agenter märker att ingångna avtal inte är värt något i Brynäs. Då lär det bli betydligt svårare att rekrytera nya spelare till Brynäs. Det är nog inte ett rykte som Brynäs vill få bland spelare och agenter. Kan tänka mig att spelarna i dagens trupp kan bli rätt ilskna också, om de märker att Alcén blir behandlad som skit av Brynäs.

Men men, alla ska ju som vanligt raljera och tro det värsta. Innan de ens vet vad Alcéns tjänst innebär.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Enaranger: Helt otroligt hur du kan sitta och försvara styrelsens agerande i denna fråga. Ser du inte hur sjukt det är att ge ett 4-årskontrakt till en person, som helt saknar meriter och erfarenhet för denna tjänst, och man gör det bara några dagar innan årsmötet där risken var överhängande att ledningen skulle bli utbytt? När det dessutom är helt uppenbart att detta är ett kompiskontrakt så det bara skriker om det, så blir man bara ännu mer förbannad.

Även om det i dagsläget är oklart exakt vad rollen innebär så gör man bara inte på det sättet. Man anställer inte ens en vaktmästare några dagar innan detta årsmöte. Vill man Brynäs bästa så avvaktar man valresultatet och sedan agerar man därefter.

Nu får vi se hur Alcén själv tänker agera. Vill han Brynäs bästa så släpper han detta kontrakt och låter föreningen anställa en annan sportchef som styrelsen tror på (för det är ju helt uppenbart att han inte har den nya styrelsens förtroende).

För övrigt är det stor komik att konsulterna gav rådet ”anställ personer baserat på kompetens istället för kompisband” vid deras genomgång. I deras analys av föreningen har det alltså varit uppenbart att detta var ett problem. PJ och gänget struntade uppenbarligen fullständigt i det…
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Enaranger:
Ja, du har rätt förstås.

Å andra sidan tror jag att du kan tänka dig ryktet bland agenter, spelare och ledare redan innan den gamla styrelsens sista bravader (som vi känner till är nog bäst att lägga till, det kanske finns fler överraskningar som inte är offentliggjorda?).

Jag vet inte, men spelarna m fl har nog inte hunnit hämta sig efter den tillsättningen än... 🤔
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Enaranger: Jag tror att många skulle ha stor förståelse för om Brynäs petar Alcén från sportchefsposten, om det nu var den posten han skulle ha.

Det är onormalt att en styrelse rekryterar någon på 4-årskontrakt samma dag som årsmötet ska hållas, särskilt när mycket talade för att styrelsen skulle bli bortröstad.

4-årsavtalet skriker verkligen kompiskontrakt. Det kanske är just SÅNT som skrämmer bort utomstående från Brynäs....?
Kommentera