Brynäs IF

705152 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2218653

Sv: Tror vi på flera nyförvärv?
Pettisbif: Nu har väl Melin tagit ett SM-guld om mitt minne inte sviker mig… :)
Han är väl även i andra fall känd för att få ut max av spelarna. Därmed blir ditt exempel lite haltande och dessutom för svepande.
Att tränaren är viktig för lagets framgång håller jag däremot med om och jag tror mycket på Mikko som väl f ö har en ledarstil som inte ligger så långt ifrån Melins. Kryddad med lite finsk Sisu får vi kanske hoppas…
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Tror vi på flera nyförvärv?
KalleTeodor:
Melin och Mikko har helt andra erfarenheter. Bla landslaget.. när Rogga tog guld med oss var helt andra tider och ett helt helt annat spel i Elitserien.

Btw.Ni som tvekar på Berras touch kanske bör tänka om och istället lyssna lite på dom som kan ishockey. Kolla senaste klippet från Brynäs som ligger på tuben. Hyfsat borta målisen är... extremt mjuka Datsyk dragningar.
Kommentera

Sv: Tror vi på flera nyförvärv?
KalleTeodor: Både Roger Melin och Peter Andersson har haft bra tränarkarriärer och varit uppskattade i många klubbar. Båda blev en brutal mismatch med Brynäs spelartrupp. När man har testat alla olika ledarstilar och ingen passar till truppen kanske man någon gång, med uteslutningsmetoden om inte annat, måste börja inse att det är truppen som är för dålig.
Kommentera