Brynäs IF

713186 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2218680

Sv: Tror vi på flera nyförvärv?
KalleTeodor:
Melin och Mikko har helt andra erfarenheter. Bla landslaget.. när Rogga tog guld med oss var helt andra tider och ett helt helt annat spel i Elitserien.

Btw.Ni som tvekar på Berras touch kanske bör tänka om och istället lyssna lite på dom som kan ishockey. Kolla senaste klippet från Brynäs som ligger på tuben. Hyfsat borta målisen är... extremt mjuka Datsyk dragningar.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Tror vi på flera nyförvärv?
Tror Mikko kommer att lyfta väldigt många iaget. Kändes som Rödin tog alldeles för mycket på sina axlar förra året bland annat och det var nog mycket tränaren som packa ryggsäcken på honom då är jag räd. Kanske hade fungerat en vanlig säsong men iom alla inställda matcher och läget i tabellen vart de nog väldigt tungt lass allra helst för ledande spelare och då är det även svårt att få dom under att lyfta ursäkta stavningen
Kommentera

Sv: Tror vi på flera nyförvärv?
Pettisbif: Bertilsson är definitivt mer än godkänd med klubban, men vi måste inte låtsas som han är något offensivt geni. Han har fått spela powerplay många gånger i Brynäströjan och det blir aldrig bra, kanske för att hans styrka ligger främst i annat.
Kommentera