Brynäs IF

712876 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2219991

Sv: A propósito de nada
spolaisen: Andreasson var bara en tillfällig paniklösning förra säsongen. Det var aldrig meningen att han skulle bli kvar långsiktigt, därav den tidiga rekryteringen av ny målvaktstränare.

Andrén släpper många returer och är ihålig längs isen på ett sätt som moderna målvakter sällan är. Kan mycket väl bli så att Brynäs panikvärvar en ny målvakt mitt under kommande säsong.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Peja: Jag tror på VA, han kommer att fortsätta likt han avslutade förra säsongen tror jag. Jag är mer orolig för finnen faktiskt som ju skall står merparten av matcherna och måste hålla hög SHL klass.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Peja: Tycker även debatten kring VA varit lite ensidig gällande försvarsspelet. Självklart skall backarna hjälpa sin målvakt genom att täcka skottlinje, rensa returer osv men frågan är om det inte finns en förtroendekris här. VA ger ett fladdrigt intryck och tar många irrationella beslut vilket gör att backarna får än svårare att täcka upp och strukturera spelet. Kan till viss del bero på att VAs spel tycks vara i en nedåtgående spiral. Frågan är om Brynäs verkligen vågar chansa på att den skall vända till en någorlunda acceptabel nivå (och hur det nu skall gå till)?
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Peja: Med lite tur kanske vi kan få låna Ersson
Kommentera