Brynäs IF

713107 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2222373

Sv: A propósito de nada
lapad: håller med. Målskyttet är det som träningsmatcherna mest visat är problemet tycker jag. Skulle verkligen behöva en värvning till.

Säsongsvärvningarna förra året var så idiotiska.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Supportern: Målskyttet är ett bekymmer. Det är verkligen önsketänk att kombinationen av Manners trollspö och lugn på kansliet ska göra massa uddlösa spelare till målgörare.

På backsidan har man också tagit flera konstiga beslut. Man borde ha tagit ännu mer spelskicklighet där. Bergman och nu senast Mylläri är säkert kapabla hockeyspelare, men de är inte spelartyperna som Brynäs backuppsättning behöver.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Det är klart det är dåligt att bara göra ett mål på alla dessa chanser men man kan i alla fall konstatera att varken Växjö, Oskarshamn eller Timrå gjorde fler på Marmenlind under de tidigare försäsongsmatcherna. Malmä har hittat ett monster i mål och kan han spela på den nivån konsekvent kommer han att vara SHL:s bäste målvakt. Annars tycker jag Brynäs spelade bra igår.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Som jag påpekade tidigare, 1:an och 3:an i den interna poängligan från förra missersbla säsongen är borta. Om vi inte ersätter dem med minst 2 lika starka poängspelare är de ju dömt att misslyckas lika illa denna säsong. Vi skulle behöva ha in både Clark och Palushaj typ om vi ska lyfta npn placering från förra säsongen. Som laget ser ut nu är vi knappt ett topplag i HA.
Kommentera