Brynäs IF

709855 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2222542

Sv: A propósito de nada
bradberry: Julius har alltså brutit kontrakt 2 år i rad. Senaste i Liiga, som är sämre än SHL, då räknar jag inte kontraktet med Löven som han inte hann påbörja. Det är bara Brynäs som skulle kunna få för sig att erbjuda 2-årskontrakt till en spelare med dylik profil.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Peja:

Det är ju helt klart Brynäs filosofi sen ett par säsonger tillbaks att värva left overs, rejects eller spelare som är på väg tillbaks från skada. Jag ser ingen hunger eller vilja hos killarna att visa att förra säsongen var en parantes.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Jag vet faktiskt inte vad jag ska säga. Jag förstår att det är försäsong. Men.... Det finns inte ens någon plan? Västerås läser sönder oss i varje uppspel, om man nu kan kalla det uppspel. Det känns som att dom aldrig spelat tillsammans förut? 9 av 10 pass sitter på skridskon. Det speglar kanske att det just är försäsong... Men klarar Västerås det så BÖR Brynäs klara av det? Halva, om inte mer, av vår backsida höra ju förvisso hemma i allsvenskan så det kanske inte är så konstigt att det ser ut som det gör... Sen kan jag fan inte namnge någon framåt som har gjort det bra hittills. Det är för sällan det händer.

Jag vet att man ska vara positiv. Men det är RIKTIGT svårt. Det kan inte bli sämre än förra året... Jag är rädd att det kan bli det.
Kommentera