Brynäs IF

713107 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2224711

Sv: A propósito de nada
Davey85: Fick det här svaret av Stridh på frågeställning om nyförvärv, vison osv.

Tack för ditt mail.
Även om vi har i stort sett samma trupp som förra året är jag övertygad om att det finns en stor potential som inte kom fram förra säsongen och jag tror att vi kan vara med och fightas om en slutspelsplats.
Det är viktigt att både vi i styrelsen och supportrar har tålamod och visar förtroende för våra lag och organisation. Att bara titta på kända namn och dyra värvningar är ingen garanti för framgång.
Med ett bra klimat i laget, där man är beredd att offra sig till 100% för varandra, kan man försätta berg! Motivation har alltid slagit klass. Vi har ett bra lag, ge dem lite tålamod.
Som du säkert vet har vi ett gigantiskt underskott med oss in i detta verksamhetsår, det är något vi inte kan blunda för. Vi följer spelarmarknaden kontinuerligt, det är en färskvara. Bygget för nästa säsong har börjat och det är viktigt att vara uppdaterad om vi behöver värva under säsong pga skador e.d.
Min vision framåt är att vi ska vara ett topplag, och vi ska vara det med en stor del egna produkter. Att satsa på juniorutveckling tror jag är en jätteviktig uppgift som föreningen har.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Mickis: Tack för delad info!

Då kan man antagligen slå fast att truppen är spikad om inget oförutsett händer. Jag är som sagt ganska övertygad om att en förstärkning framåt skulle behövas, men nu är det bara att stötta boysen och föreningen bäst man kan.
Kommentera