Brynäs IF

711077 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2225669

Sv: A propósito de nada
Brynäsgubbe: Brynäs lag är verkligen inte bra. Men jag skulle nog säga att lagets val av tränare varit så bedrövligt dåliga och det är snarare det som gjort att laget gått bakåt så otroligt mycket.

Precis som en bra målvakt så är en tränare grunden och A och O.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Supportern: Lite svårt att trolla för vilken som helst tränare med tanken på den trupp Brynäs har idag. Jag tror och hoppas att vi värvar (vet att ekonomi är i botten men vet också att det blir dyrare att åka ur) en ersättare till PB som jag är tveksam kommer att spela mera elithockey… En etablerad forward behöv alla dagar i veckan
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Supportern: Det har testats ett otal tränare med helt olika profiler alltifrån Melin till PA med genomgående URUSLA resultat. Där ligger inte huvudorsaken. Som jag ser det är det stora problemet en extremt naiv syn på spelartruppens kompetens.

När vi tappat spets har man inte ersatt 100% med råge, utan trott/önskat/litat på att t ex de yngre ska utvecklas och ersätta. Men helt utan att reflektera över att även de andra lagens yngre också kan (och gjorde) utvecklades minst lika mycket. Vi tappade omgående ”the edge” efter 2012 och 2017 (och efter 1999).
Kommentera