Brynäs IF

713107 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2226605

Sv: A propósito de nada
SH: Tycker som du att Wikegård inte skulle passat bra in i Brynäs där vi är idag. Jag känner inte Wikegård personligen men har i många år följt C-more och deras ishockey sändningar och han är inte i mina ögon den "inkluderande" person som Brynäs behöver som GM idag. Wikegårds hockeykunnande säger jag inget om, möjligen hans sätt att vilja spela hockey.

En person av typen Per Kenttä skulle jag hellre se. Nu är han bokad i Björklöven en par år till men jag tror ni förstår vilken karaktär jag föredrar. "Bulan" i Luleå skulle vi väl kunna fråga när kontraktet med Luleå går ut i vår. Trots hans tjurighet får jag intrycket att han är väldigt "inkluderande".
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
lultiger: Känner inte heller Wikegård personligen men tycker han har blivit mer av en underhållare i studion än en hockeyanalytiker... men med en del rätt sköna kommentarer.
Men känns som det mesta han kommer med nu är typ "man får inte tacklas längre i svensk hockey", "titta inte ner i isen", " stå upp för helvete", "efter det där straffet är det lika bra att lägga ner disciplinnämnden"... alltså random forumkommentarer... knappast det Brynäs behöver som bollplank till färska KD och sportchefer.
Kommentera