Brynäs IF

713255 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2228525

Sv: A propósito de nada
Pettisbif: vad är det för skitregel de infört med rutan bakom mål? Herregud!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Axle San:
Skitregel, absolut. Det ska hela tiden hittas nya pajasregler. Finns fler regler som är väldigt konstiga. Det är som att domarna alltid ska curlas med. Nu ska dom till och med få en andra chans att ändra ett domslut. Allt för att skydda domarna och för dom är så jävla skitnödiga att göra fel. Jag är "team Petter Nilsson" och har så varit dom senaste 10 åren typ.
Det är snart inte ishockey dom håller på med....
Nån slags blandning av bandy och innebandy. Oj jag råkade toucha/nudda ditt klubbblad - utvisning 2 för toach!!!!

#less

Dom kan inte göra rinkmåttet mindre (som det är i stort sett överallt), dommarkåren och shl männen hämnar svensk hockey med allt trams. Tacka vet jag goa 90 talet när du kunde screena och haka "snyggt" som på så sätt ledde till snyggare spel och läckrare mål och dessutom mindre skador. Nuförtiden ska allt gå så in i helvete fort. Fel utveckling! Det tycker till och med nästan alla tränare och spelare nuförtiden (god insyn). Vad är svaret på att vi har fått mängder av hjärnskakningar som resulterat i hockey indivalitet... jo tempot i hockeyn.

Kör med 1 domare ffs. Tillåt "ful-spel", var inte så jävla feg som domare. Ta skit och Hugg tillbaka om det krävs. Visa lite k*k istället för att gråta i PK Sveriges media blaskor. Tacka vet jag Börje "Dra på han en smäll" Johansson och andra gamla godingar som domare. Ingen satte sig på dom. Och dom tog inte åt sig åt hetsen dom fick.

Ett jävla lall och curlande i PK Sverige. Speglar iofs hela Sverige som samhälle. Går åt helvete.

Tack o hej /Bitter 35 åring haha
Kommentera