Brynäs IF

712978 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2228841

Sv: A propósito de nada
Bifbiffen: Med nöje! Här kommer ett ämne:

• Inte utan att man undrar hur det blir nu när de släpper på 29:e. Man snackar om fulla hallar och ett år med hockeyfester varje omgång…Jag är inte så säker… Många har skaffat sig nya vanor, kanske tidigare säsongskortsinnehavare blivit bekväma och kör cmore samt kanske börjat lira padel eller något istället. Visst kan det bli en tillfällig boost men på lång sikt tror jag klubbarna kommer att behöva vara rejält på tårna för att locka publiken till arenorna… Särskilt Brynäs… Någon som vet hur konflikten med Kamratkompaniet fortlöpt…? Är sällskapet upplöst eller på väg tillbaka? Nog för att jag tycker de ibland resonerat som barnrumpor på hybris men de kunde ju i alla fall förhöja stämningen vissa matcher. Nu är det viktigt, att själva upplevelsen att gå på match, på plats, blir en positiv upplevelse..
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
bradberry: Det gäller verkligen för Brynäs att jobba aktivt med att fylla hallen. Personligen så har jag slagit till på säsongsbiljett. Det plus privatpartner, medlem och några bira i hallen så har jag gjort vad jag kan.
Angående KK så hoppas jag att de fortsätter, men av de negativa händelser där de har förekommit, Timrå borta, LIF hemma är vad jag får ur mig direkt ur minnet. Så är ju ändå KK den gemensamma nämnaren och det bör man äga.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
bradberry: jag kan bara prata för mig själv men jag kommer försöka se lika många många matcher live detta år som jag gjort innan pandemin slog till. Förövrigt tycker jag att utan KK är live hockeyn i ERP ganska så tråkig tillställning om man ser till vad som presteras utanför isen. Sen har jag ingen aning vad dem gjort som vissa stör sig på. Kan bara konstatera de jag vet med säkerhet att utan dem är Brynäs publik överlägset tråkisgast i SHL.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
bradberry: Intressant! Verkligen
Kommentera