Brynäs IF

714288 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2229698

Sv: A propósito de nada
Davey85: exakt. Det som gör mig så arg är att jag tycker ändå att brynäs spelar ganska bra, vi måste komma ihåg att vi ändå möter SM vinnarna. att då inte få med sig MINST 2 pp innan 1-0 efter alla crosscheckingar är bara för dåligt av domarna.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
KennyB: Håller med, det enda som i stort sett skiljer är att dom är tätare framför sin kasse samtidigt som dom haft maxflyt med studsarna åt båda håll.
Där dom skjuter så räddar VV och returen studsar förstås rakt ner på Rosens klubba och därefter öppet mål. Tvåan styr först på nånting, VV halvräddar närskottet och pucken glider sakta över mållinjen. Spelmässigt en enorm skillnad i struktur jämfört med förra året, fortsätt så här och det ser lovande ut.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
KennyB: Sen tar dem en skithakning kort efter att en växjöspelare åkit snålskjuts genom att hålla i en Brynässpelare ganska grovt. Nu har domarna hållit en jämn nivå överlag, men då kan de inte helt plötsligt ta en skitutsvning helt random, då ska dem vara solklara
Kommentera

Sv: A propósito de nada
KennyB: Ja, de skulle haft nån utvisning, var ju en ganska solklar i min mening. Hur som, kan vi få in en puck så kanske Växjös kontroll kan ge med sig lite. Men det behövs lite desperation.
Kommentera