Brynäs IF

717633 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2233382

Sv: A propósito de nada
Axle San: Moget, herr.optimist .... bara lägg ner den där attityden!
Ser du själv inte att Manner gjort fel i dom 2 senaste matcherna så blir jag orolig för din hockey IQ.

VV skulle stått mot OIK. Man petar aldrig en målis som v u n n i t 2 matcher mot "BRA" lag som Växjö och SAIK. Tjänstefel 1.
Att han envisas med Gunler med finnarna är också ett frågetecken.
Ljungkrantz in o ut kan inte vara bra för en junis som dessutom spelat bättre än Kvist (innan dagens match), Danielsson, Mannberg, Birgersson, Gunler. Han mår bra av speltid. Han utvecklas av istid. Inte det här hattandet.
Mannberg är PASÉ varför ser inte Manner det?!
Han tillför ju inte ett dugg längre.
Straffläggarna tänker jag inte ens kommentera. Men att inte lägga dom som är heta utan bara gå på dom som är bäst på träningar är också tjänstefel!

Som jag sa. Jag är inte den som är den. Hyllar mer än gärna Manner. Jag gillar honom skarpt och jag ser att han gör så himla mycket bra för oss. Men nu har han gjort misstag 2 raka matcher. Vi hade kunnat haft en vinst strike på 4 matcher istället för 2...

Lägg bara ner din dryga attityd.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Pettisbif: Jag tycker man ska avvakta med att flytta upp Ljungkrantz och Eklind mfl. Det brukar ibland kväva prestationen. Låt dom köra vidare och stabilisera sig på en mer kravlös miljö i en kedja som inte har några krav på produktion. Prestationen pendlar fortfarande för mycket i matcherna. Sen håller jag med om Gunler, men vart ska han spela om inte i en producerande kedja. Han tillför inget om inte produktionen lossnar snart.

Angående rotationen så är det en del av Manners ledarskapsfilosofi. Det redogjorde han för i någon intervju, han vill att alla truppen ska få speltid för att känna delaktighet.

Intressant med Mannberg, han lyckas bli en favorit hos alla dom tränare som passerar i Brynäs. Det är uppenbart något vi lekmän inte ser som kvalificerade yrkesmän gör, apropå hockey iq..
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Pettisbif: Jag har inte ens kommenterat Manners uppställningar i matcherna och rätt eller fel vet jag inte. Däremot tycker jag att det alltid är lika roligt att läsa dina olika uppställningar före (och efter) matcherna. Att läsa dina idéer om hur laget skulle kunna formeras och varför är alltid intressant tycker jag.
Keep up the good work!
Kommentera