Brynäs IF

716130 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2233406

Sv: A propósito de nada
Pettisbif: Jag tycker man ska avvakta med att flytta upp Ljungkrantz och Eklind mfl. Det brukar ibland kväva prestationen. Låt dom köra vidare och stabilisera sig på en mer kravlös miljö i en kedja som inte har några krav på produktion. Prestationen pendlar fortfarande för mycket i matcherna. Sen håller jag med om Gunler, men vart ska han spela om inte i en producerande kedja. Han tillför inget om inte produktionen lossnar snart.

Angående rotationen så är det en del av Manners ledarskapsfilosofi. Det redogjorde han för i någon intervju, han vill att alla truppen ska få speltid för att känna delaktighet.

Intressant med Mannberg, han lyckas bli en favorit hos alla dom tränare som passerar i Brynäs. Det är uppenbart något vi lekmän inte ser som kvalificerade yrkesmän gör, apropå hockey iq..
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Zzz: ja jag blir då inte klok på dennes istid, personligen tycker jag att nr. 27, 28, 29 är bättre 7dagar i veckan. Risken är att man tappar dessa unga killar till andra klubbar när de får så pass begränsad istid
Kommentera