705152 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2234717

Sv: A propósito de nada
Inte rättvist med 3-0...

Falken: Nä ineffektiviteten dödade oss i den här matchen. Tycker vi står upp bra och spelet ser bättre och stabilare ut än förra säsongen. Men det måste börja visa sig i poängskörden också.

Tre raka torsk...

Nu finns det inget annat, nej vi har inte ekonomin för att värva spelare men nu är det tamefan den nya styrelsens förbannade ansvar att se till att dra in dom pengarna som behövs för att plocka in nyförvärv, vi förtjänar mer än att ligga under med 3-0 detta är en match vi ska kunna ta poäng i sett till spelet (minus första perioden absolut och hockey spelas över 60 minuter jag vet)

Alcén och Erika måste ut och fiska upp namn och sen är det bara att dra in pengarna därifrån, jag kan tänka mig att swisha men ge mig ett namn som är värt pengarna då