Brynäs IF

713573 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2235040

Sv: A propósito de nada
Huss: Det var ju någon expert inne och talade till Larkins fördel, tror hans ord vägde tungt. För oss som var på plats är det ju uppenbart att det var avsiktligt då det var flera situationer när Mannheim uppenbarligen försökte skada Brynässpelare när matchen var körd för dom. Men då domstolen bryter ut situationen och hanterar den enskilt så hamnar det i lite annat dager.

Liljas fall var mer påtagligt övergrepp följer upp med flera crosscheckingar.

Det kommer nu bli lite märkligt när disciplinnämnden bedömer huvudtacklingar och kallar dom oaktsamma trots att dom sker mot puckförare i tungtrafik med betydligt mindre tid för tacklande spelare att hinna parera.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Zzz: Sannys inlägg är tydligt... personer som inte har hockeykunskaper som dömt.
Larkins beteende efter smällen visar också att det var avsiktligt... inte ens en antydan att kolla hur det gick med Paille utan enbart fokus på att ta en fight med Kilström.
Som jag kommer ihåg det var det efter någon utvisning i slutet där det ballade ur... efter det var som du skriver Mannheim enbart ute efter att skada.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Kanske låter grymt, men jag hoppas Larkin får lägga ner sin karriär i förtid p g a ett liknande överfall, vad ska han säga då? Att han samtyckte och att det är smällar man får räkna med?

Vilken jävla sopa.
Kommentera