Brynäs IF

715150 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2235704

Sv: Brynäs IF - Färjestad BK 2021-10-09
Fy fan vad deppig man blir när man läser här inne. Matchen är inte slut och vi har vänt förr och spelet ser fan inte så hemskt ut och färjestad leker inte med oss heller som vissa påstår. Klart man kan vara besviken men vafan ni överdriver
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Brynäs IF - Färjestad BK 2021-10-09
KennyB: Fast antal vändningar kontra antal förfall dom senaste säsongerna går i rätt tung favör till förfallens sida… Absolut kan under inträffa men jämför vi dom två lagen som spelar idag på pappret finns det inget som tyder på att vi ska kunna vända, jag har mer än gärna fel.. Vi har aldrig marginalerna på vår sida (Eklinds chans) och sen gör Färjestad 2 snabba på 2 lägen som aldrig ska få resultera i mål tror chansen är större att Färjestad börjar spela sig till farliga lägen o sätter dom än att vi helt plötsligt börjar hänga våra lägen (tycker vi har skapat tillräckligt för att göra mål men avsaknaden av målskyttar är tydlig)
Kommentera

Sv: Brynäs IF - Färjestad BK 2021-10-09
KennyB: Tyvärr är det klasskillnad på lagens kvalitet.
Brynäs har oerhört svårt att komma ur egen zon när fbk trycker på
Kommentera

Sv: Brynäs IF - Färjestad BK 2021-10-09
KennyB: Dock blir man deppig att som mot Örebro, vara spelmässigt jämna och torska med 4-0. Nu vara spelmässigt jämna med färjestad och ligga under med 2-0. Vi måste kunna kapitalisera på de stunder vi spelar bra. Samt: träna på 5-3. När gjorde vi mål senast i 5-3? Måste varit typ 18/19 utan att överdriva.
Kommentera