Brynäs IF

705133 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2236362

Sv: Brynäs IF - Färjestad BK 2021-10-09
Zzz: Håller med om ettan men tvåan är mer svårbedömd när det gäller VV:s agerande. Det ser ut som att skottet är på väg att gå utanför och vid fri sikt så hade VV förmodligen räddat. Nu sker styrningen utanför den ursprungliga skottlinjen sas, vilket skapar en ny skottvinkel varifrån pucken styrs.
För att täcka upp för möjligheten att rädda styrningen skulle VV mao ha behövt placera sig ännu längre åt vänster från början och då hade han å andra sidan öppnat upp på sin högra sida.
I övrigt håller jag med dig, känns även som att många till viss del och lite orättvist har övervärderat/hissat honom som målvakt, han är trots allt inte så meriterad och har såvitt jag kan se aldrig spelat på stor rink under sin karriär.
Han måste få lite mer tid för omställningen där än de få matcher han stått så här långt.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Brynäs IF - Färjestad BK 2021-10-09
Huge: Jag har ingen aning om puckens ursprungliga bana men på repriserna på SHL.se så ser det ut som att VV sträcker fram plocken för att fånga pucken och sjunker ihop med kroppen. När pucken ändrar bana så är hela vänstersidan blottad.
Kommentera

Sv: Brynäs IF - Färjestad BK 2021-10-09
Trist med en ganska kass känsla inför nästa match. Men kanske är läget bra, Leksand flyger ganska högt nu och vi måste hitta grunderna igen. Kan vi göra en match utan billiga/enkla misstag så har vi en hyfsad chans. Låt leksand stå för fiolerna.

Sen börjar jag bli sugen på swishkampanj.
Kommentera