Brynäs IF

713966 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2236742

Sv: A propósito de nada
Davey85: Skulle inte privatpartner konceptet nylanseras under hösten? Det känns som att vissa saker bara driver vind för våg.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Zzz:
Svedman nämnde Privatpartner 2.0 igår. Så helt vind våg för våg är det nog inte. Förmodligen bidrar anställning av en kommunikatör till att det rör sig framåt.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Zzz:
Jag upplever att Bif har en tendens att driva vind för våg på mycket, utan att för den skull säga att någon gjort fel.
Kan nog bero på att man har våren kvar i bakhuvudet också som man upplever det så?
Det är nog svårt att jobba ideellt i en styrelse för en verksamhet som kräver snabba beslut. Dålig ekonomi underlättar inte heller. Får vi värva nu.. Har vi råd att.. Vi missar budgetmålen, hur gör vi med..

Det viktigaste måste vara att bygga ett bra lag från start, oavsett juniorsatsningsstrategier och mål att plocka hem gamla Brynäsare mm.
Det är mer än en gång gamla spelare vittnat om att vinnarkulturen och guldchansen spelat in i ett nytt klubbval. Marknaden blir död har vi hört förr. Vi har inte råd, men tvingas ändå till nödlösningar till en redan fylld trupp.
Förlustserien sätter sig i nästkommande match till slut.
Alla botten lag kommer att justera sin trupp så det gäller inte bara att vinna för det mentala spelet utan också för att ha marginal ner i tabellen redan från start, så inte de bakom justerar bättre än vi och kommer ikapp på upploppet.
Detta scenario har gått i repris varje år.
Det kanske inte sitter i väggarna eller personerna, utan i strategi-och-arbetsbeskrivningspärmarna?
Kommentera