Brynäs IF

713961 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2236747

Sv: A propósito de nada
Zzz:
Jag upplever att Bif har en tendens att driva vind för våg på mycket, utan att för den skull säga att någon gjort fel.
Kan nog bero på att man har våren kvar i bakhuvudet också som man upplever det så?
Det är nog svårt att jobba ideellt i en styrelse för en verksamhet som kräver snabba beslut. Dålig ekonomi underlättar inte heller. Får vi värva nu.. Har vi råd att.. Vi missar budgetmålen, hur gör vi med..

Det viktigaste måste vara att bygga ett bra lag från start, oavsett juniorsatsningsstrategier och mål att plocka hem gamla Brynäsare mm.
Det är mer än en gång gamla spelare vittnat om att vinnarkulturen och guldchansen spelat in i ett nytt klubbval. Marknaden blir död har vi hört förr. Vi har inte råd, men tvingas ändå till nödlösningar till en redan fylld trupp.
Förlustserien sätter sig i nästkommande match till slut.
Alla botten lag kommer att justera sin trupp så det gäller inte bara att vinna för det mentala spelet utan också för att ha marginal ner i tabellen redan från start, så inte de bakom justerar bättre än vi och kommer ikapp på upploppet.
Detta scenario har gått i repris varje år.
Det kanske inte sitter i väggarna eller personerna, utan i strategi-och-arbetsbeskrivningspärmarna?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Stenis: att mycket blir lite hängandes löst beror nog en hel del på att det har försvunnit folk i org då ekonomin är dålig.
Det är lätt att dra igång saker men svåre att hålla i och utveckla och det gäller in bara Brynäs utan generellt. För att underhålla PP tills man fått tilllbaka resurser skulle man kunna göra ett enklare veckobrev. Dels kunde man ett låst Instagram konto för PP där man lägger upp klipp. Kanske en spelare har kontot en dag och lägger upp händelser från typ matchdag osv.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Stenis: Jag vill skriva under på detta avseende dagens operativa Brynäs(på isen). Det är för mycket "vind för våg" i Brynäs och har varit så en lång tid tillbaka. Jag har hört den här agendan förr, ”vi får se vad som händer, vi jobbar på ...”.

Vi vet att det finns massor av Brynäs´are i NHL som redan bidragit till Brynäs, och kanske gör det igen? Brynäs operativa ledning(på isen) drivs just nu precis som så många år tidigare, utan eftertanke samt utan fungerande operativ och strategisk planering. Återvändare ska ses som en bonus om dom dyker upp och vill hem, en del på isen och andra kanske i annan befattning.
Kommentera