Brynäs IF

705160 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2237015

Sv: A propósito de nada
spolaisen: Jag skulle inte vilja ha in Wännström om jag vore Brynäsare. Verkligen ingen spelare som går in och levererar varken offensiv spets eller hårt jobb i ett lag som behöver både och.

En spelare som ibland gör ett par mål enstaka matcher för att sen vara rent av oduglig i 10. Dåligt kroppsspråk och oerhört lat i backcheckingen.

Att han sprattlade till och gjorde 30+ mål i SM Liiga skulle jag inte ta så hårt på även fast det såklart är fina siffror. Tror ni går på en rejäl mina om ni mot förmodan är där och hugger, då har man inte gjort jobbet som sportchef
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Berrrrrra: Jag känner itnte riktigt igen den där beskrivningen av Wännström som spelare. lat i backcheckningen, nej inte alls säger jag. Ojämn ja det är han och han är inte att anse som spets heller i SHL men han är ändå bättre offensivt än de flesta i Brynäs. Erkänt bra corsispelare är han i alla fall.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Berrrrrra: Är inte heller superpositiv till Wänna. Han har kapaciteten och visst skulle han höja den offensiva nivån på vårt lag. Men, kommer Brynäs gå i fällan och överbetala honom? Är rädd att han skulle få ett erbjudande och en roll som inte står i proportion till vad som vore det bästa för nuvarande och framtida lagbygge.
Kommentera