Brynäs IF

705153 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2238266

Sv: Gameday
Stenis: Landslagsuppehållen är ju också intressanta övningar. Manner drar iväg till landslaget och assistenterna ska ratta laget. Landslagsuppehållen brukar vara välkomna träningsinslag där man kan vrida och vända på taktiska detaljer. Det krävs att de assisterande tränarna steppar upp då.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Gameday
Peja: Vi kräver mer här i Brynäs, sagt efter två vunna matcher varav en hållen nolla borta. Sjödin, som hade något på gång, får sparken och raset ned i helvetet började för Brynäs. Högmod går före fall. Den totalt felaktiga mentala överlägsenheten, storhetsvansinnet och resan upp i det blå håller på att totalt sänka klubben. Hur ska man hitta tillbaka? Först staga upp försvaret och kanske en ny målvakt? Ta in Palushaj? Spela bortaspel hela tiden fem på rätt sida och snabba kontringar?
Kommentera

Sv: Gameday
Peja: Offensivt ser det ändå Ok ut, en Melart eller liknande skulle kännas bra och vettigt just nu.
Hoppas Alcen får mandat att handla, borde finnas nåt nu när NHL spikar sina trupper.
Eklind en riktigt bra värvning iaf, den får vi nytta av.
Tror på bra chans mot Luleå. Brukar göra bra matcher mot dom och dags att stoppa blödningen nu.
Kommentera

Sv: Gameday
Om man kollar på backarna så är Genoway och Björk inne mest på baklängesmål. Nyberg är inne på minst mål och ligger på +5 på ca 13 min/match.
Genoway behöver en stabil städgumma bredvid sig och byt mellan Björk och Nyberg. Gunler i 2a är för mjuk och hittar inte mål. Sedan kanske man skulle prova Eklind bredvid Rödin och Scott.
Kommentera

Sv: Gameday
Peja: Sant
Kommentera