Brynäs IF

714071 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2238796

Sv: Gameday
Gunderson: Sponsorer styr ingenting, men de är samtidigt avgörande för att föreningen ska ha ekonomin för att investera i anläggningar och för att Brynäs ska bli framgångsrika över tid. Du kanske missat att Frölunda också har skapat ett damlag, så trenden är att de flesta har ett damlag. Sen måste man inte ha ett damlag, men de flesta kommer nog ha det om ett par år.

Din önskan är att damlaget måste bort, men det gör egentligen ingen skillnad för herrlagets framgång? Men om man inte prioriterar bort det så dör andra saker? Kanske läser lite slarvigt men förstår inte poängen med ditt resonemang. Hamnar man i en position där damlaget inte kan drivas vidare pga ekonomin så kommer man ta det beslutet, men där är vi inte idag.

Jag kollar inte på damerna och erkänner gärna att produkten inte är den bästa. Men ser också värdet att tjejer och kvinnor också ska kunna få spela hockey. Till en väldigt liten summa och vi får mer sponsorer på grund av det.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Gameday
Lemp: Dom senaste åren är damerna inte sämre än herrarna . Lagen är väl på samma nivå å damnivår håller inte i Shl . Det har vi sett i flera år nu .
Kommentera

Sv: Gameday
Lemp: Jag vill inte att damlaget ska bort! Hoppas att dom som löser detta ser att det är 2021! Så du har rätt om allting och allt kommer bli bra! Jag lägger ned diskussionen👍🏻
Kommentera

Sv: Gameday
Lemp: Kämpa på!
Kommentera