Brynäs IF

713961 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2240031

Sv: Gameday
Auchinleck: Det finns 14 stycken sportchefer i Allsvenskan som skulle vara mer befogade till sportchefsjobbet än Alcén i alla fall…

Har du lyssnat på senaste avsnittet av Hockeypuls där Wikegård är gäst? Det är helt uppenbart att han är en dinosaurie i hockeysverige. Det skulle bli total katastrof om hans syn på hockey ska styra hur vi bygger laget. Att Kangas hade Wikegård långt uppe på sin lista över potentiella GM:s bådar verkligen inte gott för föreningens framtid.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Gameday
Skrubben: Sedan urminnes tider har Brynäs trots allt en spelidentitet. Det är snabb, teknisk ishockey. Skicklighet. Raka motsatsen till Wikegårds filosofi. Han gillar typ Tollefsen, Rahimi m fl liknande typer. Och mycket fokus på FYSEN i träningen. Biffiga stela muskler. Trots allt blir det spelare av andra sortering. Han förordar den typ han själv var. Inte skall Brynäs offra sin heder för Wikegårdshockey. Topplagen i SHL idag är motsatsen till Wikegårdshockey.
Kommentera

Sv: Gameday
Skrubben:
Ja, de flesta placerar sig nog före Alcén som sportchef, håller med.

Men nu gäller det GM-rollen och vilka namn som du placerar före Wikegård?

- Kenttä (han måste vara med för det tycker "alla"?)

Sen då?

Jag är genuint intresserad av vilka namn som skall in på listan!
Kenttä bjuder jag på trots hans ev hack i skivan i högbudget-Löven, men han är fortfarande ung och lovande. Vad är det för hockey han står för, förresten? Och hur passar den Brynäs?
Ja, just det, vad står Brynäs för? Vi byter hockey med varje ny tränare (som vi sen sparkar).

Brynäs-karusellen snurrar vidare.

Men... vilka fler skall in på listan före Wikegård?

Tomas Johansson?
Kommentera