Brynäs IF

713961 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2240035

Sv: Gameday
Skrubben:
Ja, de flesta placerar sig nog före Alcén som sportchef, håller med.

Men nu gäller det GM-rollen och vilka namn som du placerar före Wikegård?

- Kenttä (han måste vara med för det tycker "alla"?)

Sen då?

Jag är genuint intresserad av vilka namn som skall in på listan!
Kenttä bjuder jag på trots hans ev hack i skivan i högbudget-Löven, men han är fortfarande ung och lovande. Vad är det för hockey han står för, förresten? Och hur passar den Brynäs?
Ja, just det, vad står Brynäs för? Vi byter hockey med varje ny tränare (som vi sen sparkar).

Brynäs-karusellen snurrar vidare.

Men... vilka fler skall in på listan före Wikegård?

Tomas Johansson?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Gameday
Auchinleck: Jag tror att Tommy Jonsson hade varit ett intressant namn som sportchef. Hans hockeyfilosofi gillar jag. Sen att han själv inte kunde utföra sin spelidé på ett bra sätt som coach är en annan sak.

Skulle Jocke Eriksson få sparken i Djurgården vore han ett namn att kolla på. Gjort många bra värvningar senaste säsongerna med en ganska medioker budget. Sen har han definitivt klantat till det med Barry som coach denna säsong. Men summerar man alla hans rekryteringar senaste åren skulle jag säga att det är solklar övervikt till det positiva hållet. Han vore ett gigantiskt uppköp gentemot våra sportchefer senaste åren.

Detta är två namn jag kommer på på rak arm. Vore det mitt jobb att hitta potentiella namn för GM-posten så är jag övertygad om att det finns drösvis med intressanta namn som är bättre än Wikegård. Någon hockeykunnig agent? Någon som jobbat som scout? Det finns namn att plocka fram om man gör sitt jobb.
Kommentera

Sv: Gameday
Auchinleck: Antagligen för oprövad men har gjort mycket med små medel... Nubben..näe skoja bara. Emil Gerogsson i Västervik
Kommentera

Sv: Gameday
Auchinleck: En inte allt för vågad gissning är väl att Thomas Johansson ersätter Jocke Eriksson i Djurgården som ryktas få sparken. Johanssons kontrakt går ut i vår och han har familjen kvar i Stockholm.
Kommentera

Sv: Gameday
Auchinleck: Jag bjuder på Torsten Yngvesson som år efter år gör underverk
Kommentera