Brynäs IF

713782 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2240053

Sv: Gameday
Auchinleck: Jag tror att Tommy Jonsson hade varit ett intressant namn som sportchef. Hans hockeyfilosofi gillar jag. Sen att han själv inte kunde utföra sin spelidé på ett bra sätt som coach är en annan sak.

Skulle Jocke Eriksson få sparken i Djurgården vore han ett namn att kolla på. Gjort många bra värvningar senaste säsongerna med en ganska medioker budget. Sen har han definitivt klantat till det med Barry som coach denna säsong. Men summerar man alla hans rekryteringar senaste åren skulle jag säga att det är solklar övervikt till det positiva hållet. Han vore ett gigantiskt uppköp gentemot våra sportchefer senaste åren.

Detta är två namn jag kommer på på rak arm. Vore det mitt jobb att hitta potentiella namn för GM-posten så är jag övertygad om att det finns drösvis med intressanta namn som är bättre än Wikegård. Någon hockeykunnig agent? Någon som jobbat som scout? Det finns namn att plocka fram om man gör sitt jobb.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Gameday
Skrubben:
Tack!
Tommy Jonsson och Joakim Eriksson.
Du får både plus och minus på dem också om du ställer dem mot vad det nu är för kravprofil Brynäs skall ha.
Den ene har kraschat i tre föreningar på raken och den andre kraschar i realtid. Till exempel.
Är de gångbara i Brynäs då?

Det gäller att fundera.
Enkelt är det inte.

Brynäs behöver lyfta sig. Det är säkert.
Kommentera

Sv: Gameday
Skrubben: Luleå uppges ha blivit erbjudna Sami Lepistö.
Kommentera

Sv: Gameday
Skrubben: Wikegård kan väl eventuellt dra till sig sponsorer skulle jag tippa på. Om man nu ska försöka se nått positivt i en sådan rekrytering.
Kommentera