Brynäs IF

705145 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2244268

Sv: A propósito de nada
ToddW: Om det hade varit 60-70tal hade Elias, Markström, Bäckis, Silverberg, Järnkrok, Ekholm o s v spelat kvar i Brynäs nu…. Fy satan vilket lag vi skulle haft. Spelare av den klassen var med få undantag kvar i Sverige på den tiden - jäkla hög klass på ligan då - numera har vi väl 2-3 landslag som spelar utanför SHL… (Modo förstås senare också hårt drabbade på det viset). Näväl man får glädjas åt killarnas framgångar.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Svensson_62: Några reflektioner;

Tittade på 2 matcher idag; LHC - BIF samt LIF-VLH. Som någon härinne sa tidigare i kväll så var det som att titta på 2 olika sporter....full fart och spänning i Leksand med fullt publiktryck till skillnad mot vad som bjöds i Linköping.

Roade mig även med att titta på den "underliggande statistiken" efter 13 omgångar, den är (helt otroligt nog) ÄNNU sämre än i fjol - kommentarer överflödiga

Apropå Leksand och även Oskarshamn (två klubbar som var tvärsist i SHL för 1,5 år sedan) - med delvis samma trupper, betydligt lägre lönebudget än BIF presterar de på topp!

Publiken i Gävle är ett skämt jämfört med hur det ser ut i de flesta andra hallar. Får vi ihop 3000 pers som sitter tysta på läktaren kommande torsdag?

Med en havererad ekonomi till följd av alla överbetalda spelare, sparkade tränare så ter sig framtiden allt annat än ljus. Ett budgetunderskott på 21 miljoner är helt unikt i SHL anno 2021!

Förra säsongens cirkus och 7 säsonger i förnedring (miraklet 16/17 undantaget) har nu fått mig att slutgiltigt resignera - är helt övertygad om att det enda som kan väcka folket i och omkring laget är en degradering med följande rekonstruktion och en längre sejour i Hockeyallsvenskan.

Självinsikten och ödmjukheten i Brynäs IF är enligt min mening lika med noll!!!

NÅGONTING ÄR RUTTET I BRYNÄS IF.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Svensson_62: Brynäs lär knappast "hinna" få tillbaka någon enda av spelarna du nämner innan Allsvensk tillvaro är ett faktum, Så vi lär aldrig mer se någon av dem i BIF.dressen.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Brynäs har gjort 1a målet i matchen 4ggr av 13 matcher.
Det borde vara mentalt jobbigt att hela tiden behöva jaga ikapp tänker jag. Visst att det kan visa på en jäkla moral och kämpaRanda som i matcherna mot Frölunda och Växjö.
Men i långa loppet så skulle ju en ändring på den punkten vara att föredra. Det är såklart lättare sagt än gjort och det hänger ju självklart ihop med Brynäs prestationsförmåga(svaga trupp)

Men med Timashov och eventuellt en back in? Plus att Molin så småningom är tillbaka, så ser det ju iaf lite ljusare ut, till att Brynäs kan ta kommandot lite bättre i matcherna.
Tyvärr ser det ut att bli en nagelbitare och ångest även denna säsong. Men it ain't over till the fat lady sings.

Revanch på torsdag!
Kommentera