*/ ?>

Inlägg #2244352

Sv: A propósito de nada
Var på matchen igår, grym uppladdning och uppslutning av Brynäsare som marscherade till arenan. Väl på plats så får vi se ett iskallt trubbigt pp, nästan ingen som driver på mål, såg ut som Brynäs lirade träningsmatch. Ett dåligt och skadedrabbat Lhc kunde bekvämt vinna matchen utan att förta sig. Luften gick ur mig lite igår, jag måste pausa hockeyn ett tag. Hoppas på bättring, men det såg såååå tamt ut igår.
+13
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Davey_22: Vill inte påstå att LHC var dåliga, det räckte att dom spelade den tajta styrhockey som vi själva behöver göra lite bättre för att dom skulle vinna.
Första målet kändes extra viktigt igår och tyvärr så försökte sig Ölund på att haka upp/sno åt sig pucken från Nyberg vid sargen istället för att bara ligga kvar på insidan och markera ut honom. Det räckte för en 2 mot 1:a och mål i arslet.
Nu gäller det att bita ihop, hitta dom rätta PP-formationerna och minimera dom enkla misstagen. Finns gott om tid och Manner har trots allt bara hunnit verka i ett nytt lag och en ny liga i 1/5 av det totala antalet matcher.
Förhoppningsvis ansluter Andersén med den tyngd och rutin vi behöver i försvaret och i bästa fall är han så pass billig att man letar efter ännu en back.
Vore jävligt kul om det som Pettisbif redan hintat om stämmer...
+3
Kommentera