Brynäs IF

713707 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2249021

Sv: A propósito de nada
Rodrigo: Håller med.
Men nu diskuterar vi ju bara vad en random skribent härinne uttryckligen har påstått: att hen själv skulle göra ett bättre jobb än Alcen.
Och det tycker iaf jag är ett jävligt lustigt och skrattretande påstående.
Sen kan jag inte göra så mkt åt om det finns dom som tycker att det låter sannolikt och vettigt.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Huge: Fast det tycker ju du om de flesta random skribenter härinne. Wessman sportchef i Aik fotboll säger t ex så här om sin roll "Att vara sportchef innebär att man måste kunna axla olika arbetsuppgifter, stora som små. Många tänker nog att yrket enbart går ut på att köpa och sälja spelare, men det är väldigt mycket administrativt som tillkommer, som att hålla koll på statistik. Sportchefsrollen är helt enkelt klurig att definiera då den innefattar så många olika delmoment inom Sport Management.När fotbollsklubbarna letar efter nya spelare att signa, tar många hjälp av talangscouter och agenter. Att arbeta som talangscout kan således vara ett bra sätt att samla på sig erfarenhet för att sedan bli sportchef."
Att allt för många sportchefer är fd spelare ser vi i de flesta av SHL klubbarna och för vissa går det bra och för vissa sämre. Bif har en historia av inte så bra sportchefer och då tycker jag det är fullt naturligt att också ifrågasätta dem. Hade våra sportchefer haft en minimal budget och en annan målsättning så hade kritiken varit på ett annat sätt Men de har själva satt sig i denna båt och då får de tamejfan ro den iland också....
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Huge: Den professionella sportchefen Sundlöf hade alltså en av de största budgeterna förra året i hela SHL att handla spelare för. Resultatet kan man inte kalla direkt lysande . Samma visa åren innan?.. Väldigt oprofessionell skulle jag vilja säga. Sen försöker ju naturligtvis Alcen efter bäst förmåga. Men en märklig tillsättning är det på flera sätt. Men i linje med de beslut man tagit tidigare.
Kommentera