Brynäs IF

713203 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2259553

Sv: A propósito de nada
Silfverkroken: Alltså Timashow var fantastisk, vilken show.
VV återigen bra i kassen, stundtals virrigt i försvaret och farliga pucktapp. På det hela taget en bra match av oss och vi blev blåsta på ett par PP i sista och Frölunda gjorde 1-3 i PP efter en felaktig utvisning.
Panik sista minuterna när vi blev rädda för att förlora.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Axle San: måste få in en sniper med Palve o Tima. Tänk en Clark eller palushaj där mmmmummma;)
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Starkt av laget att få med sig en poäng igår mot ett bra FHC. Manners ledarskap ser ut att ta oss ur svackan de senaste åren men vi är inte där än, det gäller att få lite större avstånd nedåt.

Enligt min uppfattning är den avgörande skillnaden Ryan Lasch i denna match. Han är otrolig med sin puckbehandling och spelförståelse, han hittar lägen överallt.
Men... Varför tycks han vara fridlyst för tacklingar och överhuvudtaget kroppskontakt oavsett vilka lag FHC möter? Borde man t ex inte ligga mycket närmre honom i åtminstone 5 mot 5 spelet? Om man jämför med hur t ex Rödin och Timashov tas av motståndarna är det stor skillnad tycker jag..
Vad tycker ni i den frågan?
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Axle San: Tycker att coacherna behöver ta en rejäl snack med Genoway. Han gör många enkla misstag och sätter laget i skiten. Idiot utvisningar samt avgörande misstag i förlängningen är inte alls ok. Sämsta backen igår.
Sedan undrar jag om hur man tänker när man sätter in Björk i PP
Kommentera