Brynäs IF

712790 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2261425

Sv: A propósito de nada
Man märker skillnaden. Dom har individuella spelare som gör bra saker, som är bättre än de andra. Vi har inte det. Iaf mindre såna spelare än vad motståndaren har. Skulle Brynäs haft 2-3 spelare som gör skillnad så skulle vi kunna byta plats i tabellen med Rögle. Men ja. Så är det ju inte nu. Vi spelar bättre hockey men vi har inte dom spelarna som gör det lilla lilla extra. Tyvärr.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
MrCarla: Rögle har satsat på spelskickliga backar och skillade utfyllnadsspelare med utvecklingspotential. Att Wallinder är sjundeback och Kelleher extraforward vittnar om klasskillnad i spelarmaterial mellan Brynäs och Rögle. Wallinder hade antagligen varit tredjeback i Brynäs, för jag skulle säga att han är bättre än typ Björk. Kelleher hade mycket väl kunna tagit plats i förstakedjan med Rödin och Scott, om inte där, så definitivt i andra istället för Danielsson.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
MrCarla: Ja, det är skillnaden i den flesta matcherna. Skillnaden i den individuella skickligheten. För rent spelmässigt är vi en fröjd att se. Må oss hoppas på fler och bättre spelare framöver!
Kommentera