Brynäs IF

711095 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2267116

Sv: Kellman förlorad
Jugge: Olsson är ju kung. Han har tagit enorma kliv senaste åren i Frölunda och är verkligen en late blommer. Känns som Frölundas tränare verkligen utvecklar backar. Till och med Printz blev pånyttfödd där.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Kellman förlorad
Pettisbif: Visst, Olsson har bra stats den här säsongen när han fått lira PP med Lasch. Men därifrån till ”kung” är det lång väg enligt mig. Han har inte varit i närheten av samma siffror tidigare och som högst en medioker SHL back. Dessutom är killen 37 år, snacka om late bloomer 😂 Om dessutom en som Anders Grönlund ligger högre i hierarkin i Frölunda så drar åtminstone jag öronen åt mig.

Men hey, vad vet jag? JA/EG kanske redan är där och hugger?
Låst ämne

Sv: Kellman förlorad
För er som inte sett Elliott så mycket kan jag berätta att han har en väldigt elegant och bra skridskoåkning, han har ett bra spelsinne, duktig både framåt och bakåt. Rätt rejäl med ett bra skott. Känns som en Lucas Carlsson Light.
Sen kan han spela något nonchalant ibland när han blir för överkonstruktiv. Har även en tendens att bomma målchanser. Men jag skulle säga att Elliott vore den bästa att få hit såsom marknaden ser ut just nu. Det skulle kunna falla mycket väl ut. Likt Palve. För kapaciteten sitter han inne på, definitivt!
Låst ämne