Brynäs IF

712158 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2267134

Sv: Kellman förlorad
Jugge: Kan du då förklara för mig varför Palve låg så långt ner i hierarkin hos LHC. Men hon oss blivit en stjärna?
Mycket som spelar in enligt mig. Elliott är en back som ska vara en konstruktiv PP och BP spelande back. Får han inte den rollen men kan få den rollen i ett annat lag så tycker jag det känns perfekt. Grönlund är en väldigt underskattad back. Lite som Norlander var hos oss. Väldigt populär i egna laget, syns inte jättemycket men gör sällan en dålig match. Tror du missförstod mitt "hierarki" surr.
Det handlar om vilken roll den spelaren är tänk att ha.
Det är inget konstigt att vissa spelare står och stampar i en klubb för att sen byta och få ett uppsving.
Kolla bara Gallo i år.

Det görs alldeles för lite byten/trader klubbar sinsemellan i SHL.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Kellman förlorad
Pettisbif: ”Kan du då förklara för mig varför Palve låg så långt ner i hierarkin hos LHC. Men hon oss blivit en stjärna?”

Palve var inte tillräckligt bra för vad Linköping byggde för ifjol.
Och han var inte en stjärna i fjol hos oss heller.

Ifjol blixtrade palve till som en enmansshow,
och i år (eller nu) glänser han i en dimashow.
(Och i pp poängmässigt)
Inledningsvis hade Manner ju Sallinrn högre än Palve ett tag,
Jag tycker inte alls Palve har spelat som en center men med dima gör han det. Frågan är om det är hans ”normala” nivå vi ser nu eller om dima gjort honom bättre och hans självförtroende överpresterar.
Jag går emot de flesta och vill inte se palve före scott. Dock håller jag med de som säger att scott inte är en förstacenter längre.
Låst ämne

Sv: Kellman förlorad
Pettisbif: jag köper fullständigt att Elliott ska ha en offensiv roll. Det borde han kunna få i nuvarande backuppsättning i Frölunda. Kommer Norlinder tillbaka kan det bli trångt dock.

Jämförelsen med Palve är inte relevant alls som jag ser det. Palve kom fel in i ett skitlag som Linköping från början. Jag tror dessutom att Manner haft stor betydelse för att Palve blommat ut. Frölunda är ett topplag och Elliott hade en bra första säsong där
Låst ämne