Brynäs IF

705140 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2277391

Sv: A propósito de nada
Zappaholic: ” Mylingen vidhåller ju att ingenting blivit bättre under Manner.”

Det har jag aldrig skrivit. Jag har endast skrivit att det inte blivit bättre, poängmässigt. Handen på hjärtat zappa: om rödin och scott missat halva den här säsongen, lika som förra, hade Brynäs tagit lika många poäng då?

I och med segern igår tror jag att Brynäs slipper kvala iaf. Målet med säsongen är därmed nått.

Nu kanske Brynäs kan nå tiondeplatsen med lite flyt. Tänk att för bara några säsonger sedan då sågs tiondeplatsen som ett misslyckande och nu blir det klang och jubelfest om Brynäs kan hamna där i år.

All respekt till manner men Brynäs ligger fortfarande pinsamt långt efter där man vill vara, i toppen.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Ove Myling: Jo men du vrider inte runt ett lag som fick kvala till att bli ett topplag om du inte höjer kvalitén på spelare och coacher.

Manner bygger från grunden. Han ser varje spelare utifrån deras förutsättningar och bygger/coachar upp dem. Ger förtroende även när en spelare misslyckas. Han har ett modernt ledarskap, något brynäs saknat de senaste åren.

Du har skrivit att du inte tror Manners spel ger fler poäng på sikt. Är det inte precis det vi ser just nu? Ökar inte inspelade poäng per match om vi slår ut ett genomsnitt över säsongen? Alltså om vi jämför första halvan mot andra?
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Ove Myling: "Jag har endast skrivit att det inte blivit bättre, poängmässigt. "

Fast det är ju en förbannad lögn, vi har ju legat bättre till poängmässigt i princip hela säsongen. Dessutom havererade vi fullständigt från januari och under februari, mars förra säsongen.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Ove Myling: top 4 sista 15 omgångarna och top 6 sista 20. Verkligen pinsamt långt från toppen.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Ove Myling: Att vi inte är i toppen denna säsong är väl knappast något Manner kan kan lastas för. Jag anser att han har uppnått en bra nivå med tanke på de verktyg han har att tillgå. Svårt att nå några höjder med det haveri till lag som tidigare ledning, från styrelse ner till tränare, lämnat efter sig. Nästa säsong kommer att visa vart vi är på väg, men jag kan tänka mig att det kommer att vara ganska högljutt här inne under kommande silly.
Kommentera