Brynäs IF

710649 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2277395

Sv: A propósito de nada
Ove Myling: top 4 sista 15 omgångarna och top 6 sista 20. Verkligen pinsamt långt från toppen.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
HitTheLights: för att ta ett annat exempel..rögle1.9 poäng per match..Leksand 1.5 per match..Jo vi har en bit kvar till att vara ett topplag.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
HitTheLights: Vi gick in till den här säsongen med en av de värsta säsonger vi upplevt på alla plan i klubben i bakhuvudet. Manner tar över ett stukat lag som enligt honom behöver lära sig vinna. Vinnarprocessen påbörjas genom att sätta ett grundspel som laget klarar av att hantera.
Han ser också till att bygga upp och stärka individen, för en inspirerad spelare presterar självklart bättre än en deprimerad. Vi är många som tidigt ser förbättringar i spelet och som förstår att vinsterna och poängen kommer att komma om laget fortsätter ha tålamod. Dock inte Mylingen som fortsätter mässa om att vi minsann inte är bättre än förra säsongen poängmässigt, och att han minsann inte tänker se förnedringen som Frölunda kommer utsätta oss för ( Brynäs vinst med 4-0).

Spelet sitter ganska snabbt men resultaten uteblir, Manner förklarar återigen vinnarprocessen och skyddar laget genom att ta smällarna själv ( se och lär PA). Sakta men säkert börjar laget vinna fler matcher än de förlorar. Flera tränare hyllar Brynäs spel och "världens sämsta backsida" hittar ett lugn och bygger självförtroende och plötsligt släpper inte laget in billiga mål längre.
Vinnarprocessen har stadigt tagit steg i rätt riktning under säsongen och vi har börjat titta uppåt i tabellen istället för ner.
Här har vi ett processarbete som faktiskt bär frukt. Förra säsongens skämt till att sätta vinnarkultur genom managment by fear är nerspolat en gång för alla.
Jag hoppas verkligen Manner får fortsätta sitt bygge för då kan nästa säsong bli riktigt rolig.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
HitTheLights: Ja men poängmässigt är vi långt ifrån toppen!!! Tabellen ljuger inte. Precis som myllingen skriver så är vi glada över att ligga på play in och inte nere på kval. Vi måste ha större kravbild på brynäs än att vara nöjda med det. Manner är mannen att leda oss absolut men vad händer om Palve och Dima försvinner nästa säsong. Det är mycket tack vare dem som vi har fått en offensiv. Manner har fått till en defensiv som de flesta verkar förstå nu( förutom vissa stunder igår mot Timrå)
Vi har en lång bit kvar till att vara ett topplag och framförallt ett stabilt top 6 lag...
Kommentera