Brynäs IF

713897 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2279388

Sv: A propósito de nada
Davey85: Var på samma match, har en liknande upplevelse där någon yngling skrek och härjade i periodpausen. På vår läktarsektionen var det även en småbarnspappa som satt och glodde på oss hela tiden. Vid målen ställde han sig upp och pekade finger/gjorde andra provocerande gester mot oss. Befängt beteende, speciellt av någon som hade med sig sina barn.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Lemp: har besökt de flesta arenor i SHL som bortasupporter och Linköping står verkligen ut. En pappa i 45-årsåldern satt bakom oss (jag och dotter 12 år) och sjöng ”Bara våldtäktsmän i Brynäs”, ”Alla suger k*k i Gävle stad” högt under första perioden. Med sina barn (dagisålder) bredvid sig. Han slutade med detta inför andra perioden efter en lite mer ”konstruktiv” diskussion oss pappor emellan i pausen.

Om man jämför med vår ”hemmaplan” Hovet är det betydligt trevligare som bortasupporter där än i SAAB Arena…
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Lemp: Inte förvånad. Det är som att sunt förnuft upphör när de slår upp portarna till den mörka trista skitarenan. De kan inte hantera vinster eftersom de saknar vinnarkultur. Vi kanske inte har rosat marknaden med Sm-guld i modern tid, men vi överraskar ibland och beter oss (oftast) inte som svin på supportersidan.

Har även varit i Saaben med mina Frölundakompisar när de spelat, har varit incidenter och vuxna människor som beter sig sjukt barnsligt då också.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Lemp: De mår väl dåligt och är frustrerade över att aldrig någonsin ha vunnit något.
Vi lyckas ju fortfarande någon gång ibland även om det är extremt glest mellan tillfällena.
Kommentera