Brynäs IF

711097 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2279417

Sv: A propósito de nada
Lemp: har besökt de flesta arenor i SHL som bortasupporter och Linköping står verkligen ut. En pappa i 45-årsåldern satt bakom oss (jag och dotter 12 år) och sjöng ”Bara våldtäktsmän i Brynäs”, ”Alla suger k*k i Gävle stad” högt under första perioden. Med sina barn (dagisålder) bredvid sig. Han slutade med detta inför andra perioden efter en lite mer ”konstruktiv” diskussion oss pappor emellan i pausen.

Om man jämför med vår ”hemmaplan” Hovet är det betydligt trevligare som bortasupporter där än i SAAB Arena…
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Pigalle: Hmm Scandinavium är tveklöst Brynäs ”andra hemmaplan” inte Hovet 😂
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Pigalle: Jag har också incidenter från SAAB-arena.
Fick popcorn kastade på mig under en match för att jag bar matchtröja.
En annan gång var jag där med min pappa och kollade match. En medelålders gubbe framför oss vänder sig om och blir rasande på min pappa för att han jublade högt när brynäs gjort mål. Det hela mynnade ut i ett stort tjafs mellan dom och ett visst långfinger åkte upp från lhc-supportern.

Nej usch, jag har INGET till övers för den klubben och det skulle inte göra ett skit om dom åkte ut, trots att jag bor i Linköping.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Pigalle: Usch, vidrigt! Låter som vi har en enig fiende, LHC ska ut :) Bara grejen av att de har ”huliganer” i en sport där knappt huliganism existerar, säger ju en del!
Vet att Frölunda nämndes tidigare. Varit på ett gäng matcher i Scandinavium, alltid gott om Brynäsare och aldrig något tjafs, där är det riktigt trevligt att gå på hockey. Det ska dem ha, Frölundaiterna!
Kommentera