Brynäs IF

715673 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2284256

Sv: Hockeytorsdag!
Axle San: Bara för att man tar bort restriktionerna så innebär det inte att covid har försvunnit. I detta land är man som en robot, säger regeringen att restriktionerna tas bort den 9-e februari så tror folket att allt är guld och gröna skogar. så jävla korkat. Folk måste fortsätta vara solidariska och vara rädda och försiktiga. Fråga bara dom som arbetar inom vården.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Hockeytorsdag!
lapad: Äh va fan! Dysterkvist! Nu kööööööööööööööööööööör vi!!!!! :-)
Kommentera

Sv: Hockeytorsdag!
lapad: Det är såklart frivilligt att gå på match! De som vill sitta hemma och tänka på dem som jobbar inom sjukvården får väl göra det.
Det viktigast är att alla med minsta symptom stannar hemma och att vi vaccinerar oss tror jag.
Kommentera

Sv: Hockeytorsdag!
Och kom ihåg att bara för medier slutar rapportera om IVA så kvarstår problemen.
Problemen hos sjukvården ligger i dess brist på resurser, inte pga pandemin. Det har har varit lika kaotiskt på IVA redan innan pandemin, men det är medierna som styr.
Tänker dock inte kasta mig in i covid diskussion här på vår hockeyforum, så släpper det här
Kommentera

Sv: Hockeytorsdag!
lapad: Nej, "man är inte som en robot" i detta land. De flesta förstår att det fortfarande pågår en pandemi i världen med allt vad detta innebär.
Kommentera

Sv: Hockeytorsdag!
lapad: Hade restriktionerna fått vara kvar ett tag till, eller åtminstone trappats ner successivt så tror i alla fall jag att det hade blivit bättre på lång sikt. Nu kanske det blir ett bakslag igen.
Kommentera