Brynäs IF

713184 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2286319

Sv: Värvningar
Charles: Mycket har vi fått lida pga MS:s oprofessionnella bedömningar av hockeyspelare. När det blev kris så blev han sjuk. Och när det blev klart för honom till sist att Brynäs kunde hamna i HA så avgick han. Han boxades också i spelargången med en motståndsspelare. Vilken pajas. Som målvakt var han dock hyfsad.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Värvningar
Treklövern1912: Sundlövs hetta och temperament var underbart att se och han vevade ju ett par gånger i målvaktsutrustningen också.
Kommentera

Sv: Värvningar
Treklövern1912: Uppenbart att du är helt obildad på området utbrändhet. Jag förväntar mig inte att du ska ha akademiska kunskaper men det blir tydligt att du även som lekman har stora brister i förståelsen vad detta innebär... Sundlöv drabbades av utmattningssyndrom och det är för helvete inget man ”väljer”. Höj nivån!
Kommentera

Sv: Värvningar
Treklövern1912: Som jag uppfattar det har de allra flesta som arbetat för Brynäs haft enormt stora hjärtan för klubben. Visst var det väl så att Sundlövs senaste sejour i klubben inte blev någon enastående succé. Inges och Dackells värvningsresor har inte heller rosat marknaden under senare år. Listan kan förstås göras mycket längre. …Men jag föddes 1961 och Brynäs har varit i högsta serien hela mitt liv. Det är imponerande och hade inte gått utan alla dessa stora Brynäshjärtan. Nu måste klubben få läka ihop. Alla måste dra åt samma håll. …Och alla stora Brynäshjärtan måste få vara med – även om alla kanske inte ska gå tillbaka till sina gamla roller i klubben.
Kommentera

Sv: Värvningar
Treklövern1912: Det var en väldigt snäv sammanfattning av Sundlövs gärning som sportchef och en direkt felaktig av han som målvakt. Han var en fantastisk målvakt i en tid när målvaktsspelet var betydligt mer sevärt än idag.
Kommentera

Sv: Värvningar
Treklövern1912: Kristo värvades dock av Bengtzén
Kommentera