Brynäs IF

713040 inlägg · 7953 ämnen

Värvningar

2286846 · » Till forumet


Sv: Värvningar
bradberry: 26 Gilla går man inte emot, men utmattningssyndrom kan ju vara reparabla. Själv fick jag hjärninflammation av en elak fästing. Då blev det en explosion i hjärnan på en millisekund! Är lekman men, drabbad. Börjar man bli utmattad ska man nog dra sej tillbaka i tid, eller, man orkar inte ens dra sej tillbaka
Kommentera

Sv: Värvningar
Charles: Såg en del. Dock omöjligt att se siffrorna på Västerviks tröjor på TV:n så väldigt svår att skilja från kedjekamraten Brett Supinski som också är rightare. Vad jag kunde se hade han två skott, ett direktskott i PP och en under en spelvändning. Svarade också för en del enkla pucktapp. Marcus Westfält såg bättre ut :)
Kommentera

Sv: Värvningar
Treklövern1912: Sundlövs hetta och temperament var underbart att se och han vevade ju ett par gånger i målvaktsutrustningen också.
Kommentera

Sv: Värvningar
Treklövern1912: Uppenbart att du är helt obildad på området utbrändhet. Jag förväntar mig inte att du ska ha akademiska kunskaper men det blir tydligt att du även som lekman har stora brister i förståelsen vad detta innebär... Sundlöv drabbades av utmattningssyndrom och det är för helvete inget man ”väljer”. Höj nivån!
Kommentera

Sv: Värvningar
Treklövern1912: Som jag uppfattar det har de allra flesta som arbetat för Brynäs haft enormt stora hjärtan för klubben. Visst var det väl så att Sundlövs senaste sejour i klubben inte blev någon enastående succé. Inges och Dackells värvningsresor har inte heller rosat marknaden under senare år. Listan kan förstås göras mycket längre. …Men jag föddes 1961 och Brynäs har varit i högsta serien hela mitt liv. Det är imponerande och hade inte gått utan alla dessa stora Brynäshjärtan. Nu måste klubben få läka ihop. Alla måste dra åt samma håll. …Och alla stora Brynäshjärtan måste få vara med – även om alla kanske inte ska gå tillbaka till sina gamla roller i klubben.
Kommentera

Sv: Värvningar
Zzz: Sundlöv var en landslagsmålvakt under en period när Sverige hade typ 2-3 målvakter i NHL, han var alltså en av de 5-6 bästa svenska målvakterna under den tidsperioden. Om man är det nu, så är det inte en chans att man spelar i SHL.
Kommentera

Sv: Värvningar
Treklövern1912: Det var en väldigt snäv sammanfattning av Sundlövs gärning som sportchef och en direkt felaktig av han som målvakt. Han var en fantastisk målvakt i en tid när målvaktsspelet var betydligt mer sevärt än idag.
Kommentera

Sv: Värvningar
Treklövern1912: Kristo värvades dock av Bengtzén
Kommentera

Sv: Värvningar
Charles: Mycket har vi fått lida pga MS:s oprofessionnella bedömningar av hockeyspelare. När det blev kris så blev han sjuk. Och när det blev klart för honom till sist att Brynäs kunde hamna i HA så avgick han. Han boxades också i spelargången med en motståndsspelare. Vilken pajas. Som målvakt var han dock hyfsad.
Kommentera

Sv: Värvningar
Luddf: Jere Karjalainen är ett bra namn. Har inte lyckats tillräckligt bra i KHL för att bli kvar där, skulle säkert kunna producera i SHL och skulle säkert kunna tänka sig ett flerårskontrakt. I teorin ett bra komplement till Palve/Timashov eller Rödin/Scott.
Kommentera

Sv: Värvningar
Luddf: Lägger in ett namn till för skojskull.
Denna killen vid namn Jeremy Bracco. Snittar 1p per match i ett bottenlag i tyska ligan och har sedan tidigare 145pinnar på 169 matcher i AHL. En spelare som många trodde skulle igenom på riktigt i Toronto för några år sedan, endast 25 år ung.
Känns spontant som en spelare med hög potential för en inte alls för dyr peng i en 3:e kedja!
Kommentera

Sv: Värvningar
på tala om värvningar, någon som kollar Danny Kristo's allsvenskan debut mot VIK idag :P var väll Palushaj's ersättare en gång i tiden
Kommentera

Sv: Värvningar
Räven: surt sa Räven
Kommentera

Sv: Värvningar
Pettisbif: Jag var lite väl snabb när jag skummade igenom, men tack för rättelsen! Ser att ni har många bra och intressanta namn
Kommentera

Sv: Värvningar
Tigerhjärta: nån av spelarna sitter dock på kontrakt över nästa säsong 😵‍💫
Kommentera

Sv: Värvningar
Luddf: Bra namn, snyggt spanat
Kommentera

Sv: Värvningar
Räven:
Vem är Joachim Brodin? Menar du Rohdin..? Han är inte tillräckligt bra för oss. Och Thure platsar inte i SHL.
Sen spelar ingen av dom i KHL. Thure spelar i DEL och Rohdin spelar i Finland.
Kommentera

Sv: Värvningar
Anders Berg: Han gjorde det dock väldigt bra efter att han kom till Växjö under säsongen och hade stor del i deras guld 2018 (om jag inte minns fel)
Kommentera

Sv: Värvningar
Anders Berg:
Men inte i Växjö..
Kommentera

Sv: Värvningar
Luddf: Andy Miele floppade väl i Malmö?
Kommentera

Sv: Värvningar
Luddf: Michal Jordan tycker jag vi kan chansa på enbart för namnet.
Kommentera

Sv: Värvningar
Luddf: ambitiöst var ordet…
Kommentera

Sv: Värvningar
Luddf: Bra jobbat!
Kommentera

Sv: Värvningar
Räven: Har kollat igenom lagen som inte får spela slutspel i KHL och hittat några tänkbara namn. Tror Brynäs kan tänka sig värva en forward om det är en forward de kan behålla till nästa säsong annars tror jag bara det är aktuellt med en back.

Finns ju några forwards med meriter från finska ligan som eventuellt skulle kunna vara sugen på att spela under Manner eller som Manner känner väl till, som Niko Ojamäki, Lukas Radil, Jere Karjalainen och Josh Kestner. Sen finns ju två centrar som skulle gå in som första centrar i Brynäs och det är Daniel Audette och Miro Aaltonen. Långskott på forwardssidan är Andy Miele och Kenny Agostino som förmodligen hellre spelar nere i Schweiz.

På backsidan finns det ju övervägande ryssar och jag tror inte sannolikheten att de skulle testa vingarna utanför hemlandet är särskilt stora. Alternativen är då Janis Jaks som spelar OS med Guden, Libor Sulak som spelade under Manner i Kärpät förra året, sen tjecken Michal Jordan och i Kunlun finns Ryan Sproul som gjort hyffsat med poäng som back. Halva SHL vill ju ha en extra back inför slutspel eller kval vilket gör att det kanske måste finnas någon annan avgörande faktor som gör att en back väljer spel i Brynäs.
Kommentera

Värvningar
Såg att Joachim Brodin och Andreas Thuresson har utgående kontrakt i KHL, är det något intressant för Brynäs nästa säsong tro?
Kommentera

2286846 · »