Brynäs IF

713932 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2291954

Sv: A propósito de nada
munkas: Att snitta 1 p/match har vi klarat hela säsongen. Gör vi det resterande matcher landar vi på 63 poäng. Med tanke på DIF's urusla målskillnad måste de snitta 2,3 p/match för att gå om oss. Motsvarande ekvation för Timrå ger 1,8 p/match. Inget av dessa båda lag har varit i närheten av dessa poängsnitt över tid. Således krävs att de två bottenlagen överpresterar på ett fullständigt orimligt sätt samtidigt som vi gör en även med Brynäsmått mätt monumental underprestation. Finns absolut ingenting i nuläget som talar för detta scenario. Till detta skall läggas att jag inte ens räknat in MIF i ekvationen.

Jag säger som Sanny - "Grattis till nytt kontrakt, Brynäs"
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
JanT: Ok. Vi har ju 1,1 poäng i snitt senaste 8 så kan vi hålla det ser det lovande ut. Jag tar dock inte ut något i förskott, inte efter senaste årens genomklappningar. Dessutom har vi klarat oss mirakulöst bra från skador. Gör vi det hela säsongen?
Kommentera

Sv: A propósito de nada
JanT: tar vi 1 p per match så måste Timrå vinna minst 9 av sina 15 matcher. Dif måste vinna minst 10 av sina 15 matcher..
Kommentera

Sv: A propósito de nada
JanT: It ain't over till the fat lady sings eller vad är det man säger där på andra sidan pölen?
Kommentera

Sv: A propósito de nada
JanT: Om lagena på övre halvan fortsätter att förstärka med klasspelare från KHL kommer det nog bli en ojämnare serie och allmänt svårare för Brynäs etc att ta skrällpoäng, men det gäller ju även Timrå och Djurgården. Det är ganska uppenbart att Timrå och Djurgården är seriens svagaste lag.
Kommentera