Brynäs IF

714006 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2292250

Sv: A propósito de nada
Lunkan: En tung, smart och rutinerad center som känner till SHL och vet vad som krävs. Breddar truppen och sannolikt billig då våra pengar sannolikt inte räckt till nån av alla dyra KHL-spelare som invaderat SHL på sistone. Relativt otränad, visst, men bör ändå passa in i Manners styrspel där speediga spelare inte är prio ett.
Känns lite som en uppgraderad typ av DIF:s värvning av Dick Axelsson. Kan tänka mig att tanken varit att egentligen inte värva nån ny fw öht men när det här nu funnits så har man velat säkra upp en billig och rutinerad spelare, både inför ett ev slut- eller kvalspel och där det isf finns tid att slipa bort rinkrosten i återstående grundseriematcher.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Huge: ” Känns lite som en uppgraderad typ av DIF:s värvning av Dick Axelsson”

Uppgraderad? Jag hade då tagit Dicken före Mr W varje dag i veckan.
Sedan med det schemat som är och ”gubben” måste komma in och bli matchtränad för att tillföra också - så frågan är vad han HINNER tillföra!

Enda förklaringen jag känner är att man räknar bort sallinen som center och han ska gå med scott/rödin tiden ut nu och man litar inte på Birgersson (eller annan center som tex Pettersson)
Då kan han vara en lösning som komplement till Birgersson om han inte lyckas?
Men som oinsatt soffcoach utan hockeyerfarenhet så är nog inte ens det en förklaring?
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Huge: visste väl att du skulle göra ett försök, du är ett fullblodsproffs i konsten att försvara konstiga BIF beslut.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Huge: Det blir nog kanon detta!!! Nu luktar det ännu starkare GULD!!
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Huge: Ja, i och med den värvningen så vet vi definitivt att pengarna är slut. Inte en krona kvar i Sundlövs gamla portmonnä i översta skrivbordslådan. 👍
Kommentera